De praktijk

VoetFysio van Beelen is een moderne praktijk voor gespecialiseerde voetfysiotherapie, echografie, shockwave, dry needling, en EPTE therapie en sinds 2012 gevestigd in Katwijk aan de Rijn. De afgelopen jaren heb ik een specialisatie opgebouwd in (langdurige) hielpijnklachten zoals fasciitis plantaris, hielspoor en achillespeesklachten. Door continue scholing op voet en enkelgebied kan ik u helpen bij het aanpakken van uw voetklachten en wel op een grondige wijze, waarbij ik goed let op de voetfunctie en het looppatroon, zodat we er op deze wijze voor zorgen dat uw klachten ook wegblijven op termijn.

De therapeut: Karin van Beelen
Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam als fysiotherapeut, waarbij de laatste 7 jaar gericht op voetklachten. De combinatie tussen de biomechanica van het lichaam in relatie tot klachten is voor mij een geweldig leuke uitdaging!
Fysiotherapie is een vak dat continu verbetert, door intensieve bijscholing en passie voor het vak probeer ik up-to-date te blijven en volgens de laatste wetenschappelijke benaderingen u van uw klachten af te helpen. De laatste jaren heb ik ook verschillende scholingen gevolgd onder andere op het gebied van musculoskeletale echografie (MSU), shockwave therapie (ESWT), dry needling, medical taping, Manuele therapie voet/enkel, Mulligan, EPTE (percutane electrolyse) en werk volgens het anatomy trains concept waarbij de biomechanica van de voet en de keten een belangrijke rol spelen in het begrijpen en behandelen van de klacht. Daarnaast heb ik de afgelopen paar jaar verschillende (inter)nationale scholingen gevolgd, specifiek gericht op de voet.

Samen werken aan uw herstel
Bij VoetFysio van Beelen wordt u geholpen op basis van een betrokken en persoonlijke aanpak. Allereerst wordt er na een intake een uitgebreid onderzoek uitgevoerd met o.a. echografie om de aard en ernst van de klacht goed in kaart te brengen. U wordt begeleid met uitgebreide uitleg zodat u zelf een goed inzicht krijgt in uw uw looppatroon, voetfunctie en waar door de klachten ontstaan zijn.  Hierdoor kunt u zelf bepalen welke bewegingen in het dagelijks leven goed of minder goed voor u zijn. De therapie gericht op herstel is altijd in combinatie met een oefenprogramma, om op deze wijze een optimaal resultaat te behalen. Wilt u weten of fysiotherapie de geschikte oplossing kan bieden voor uw klacht of heeft u nog andere vragen? Neemt u dan gerust telefonisch contact op of bezoek de website voor meer informatie.

Voetfysio van Beelen in het kort:

 • Praktijk voor voet- en enkelgerelateerde klachten in Katwijk aan de Rijn
 • Praktijk waarbij verband wordt gelegd tussen oorzakelijke factoren en klacht
 • Houdings-  loopanalyse en voetfunctie in relatie tot klacht
 • Diagnostische informatie door echografisch onderzoek
 • Eenmalig onderzoek en heldere diagnose mogelijk
 • Gespecialiseerd in shockwave, dry needling, mulligan, medical taping en EPTE
 • Goede samenwerking met podotherapie
 • Behandeling zonder doorverwijzing van de huisarts mogelijk
 • Geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister
 • BIG geregistreerd
 • Werken volgens de KNGF richtlijnen, dit staat voor een actuele en wetenschappelijk onderbouwde aanpak.
 • Een vraag stellen, via email: info@voetfysiovanbeelen.nl