Ervaringen van patienten

Ik loop hard en ongeveer in februari kreeg ik klachten van m’n achillespees, eerst aan de ene kant, later aan de andere kant ook. Ik kon nog wel hardlopen, maar na ongeveer 8/9 km ging het niet meer. Dit een tijdje volgehouden, maar de pijn werd steeds erger. Huisarts verwees me in juni naar de fysiotherapie. Dit heb ik ongeveer 7 weken gedaan, zonder echt verbetering. Mariëlle, fysiotherapeut van de commandeurslaan, stuurde me door naar Karin van Beelen. Hier ben ik in september voor het eerst behandeld.
Zij heeft me behandeld met epte-therapie, shockwave-therapie en dry needling. Ook kreeg ik hele duidelijke oefeningen mee, die ik thuis moet doen en zij gemotiveerde goed het belang hiervan, wat mij dus stimuleerde het trouw te doen! Ook namen we regelmatig die oefeningen even door, wat mij weer bevestigde dat ik het goed deed.
Per keer bekeek ze wat het beste was, (dit lag aan bv vakantie met trekking, lange wandelingen, oedeem in enkels) Dit kwam bij mij zeer professioneel over, en het resultaat is goed.
Ik ben nu sinds een paar weken weer voorzichtig aan het hardlopen, zonder pijn.
Zodra ik vragen of klachten zou krijgen, kan ik haar mailen of bellen.
Ik kan Karin bij een ieder met een hiel of kuit blessure aanbevelen! Zij is erg deskundig en bekijkt per keer wat voor behandeling op dat moment het beste is. Legt ook duidelijk uit, hoe bepaalde klachten ontstaan.

Lenie Stapper

Ik liep al een behoorlijke tijd met hielpijn klachten rond.De problemen waren er een beetje “ingeslopen” zeg maar, maar werden steeds erger. Op een gegeven moment kon ik niet meer normaal een stukje lopen en voelde me echt zeer beperkt. Op advies van mijn podoloog heb ik contact gezocht met Karin. Zij heeft mij heel erg fijn en prettig geholpen en na een paar behandelingen werd de pijn minder, wat een opluchting was en is dat geweest!

Karin hielp mij van mijn pijn af maar keek ook goed hoe een en ander misschien was ontstaan. Met oefeningen die ik thuis ging doen kon ik hier ook verbetering in bemerken.Ik zou Karin zeker aanbevelen! Het is een hele prettige en deskundige fysiotherapeut die heel veel van voetklachten weet. Ze is rustig en legt goed uit wat er gaat gebeuren.

Inmiddels kan ik weer wandelen en ben ik zo goed als pijnvrij. Wat een verademing!

Dank je wel Karin!

M.L.

Mijn klacht was hielspoor daar heb ik meer dan een half jaar last van gehad. Ik ben door verwezen door mijn fysiotherapeut. Het resultaat is helemaal super ik ben van mijn klacht af, ik kan weer wandelen wat ik graag deed en weer aan het doen ben. De behandeling verliep heel erg goed en vrijwel pijnloos. Het resultaat is dat ik van mijn klacht af ben. Ik kan je praktijk zeker aan iedereen aan bevelen, en dat heb ik al gedaan . Ik wil je ook nog heel erg bedanken dat je me van mijn klacht heb af geholpen.

Rob Terruwe

Al jaren loop ik graag 2 a 3 keer in de week met veel plezier hard. Echter, de de laatste maanden kreeg ik te maken met pijnklachten aan mijn achillespees. In eerste instantie wat hinderlijke stijfheid bij het opstaan, maar na verloop van tijd verergerden de klachten en had ik ook pijn tijdens het lopen. Ook een periode van rust bracht onvoldoende verlichting, waarop ik besloot om eens langs een fysiotherapeut te gaan. Hierbij zocht ik internet naar een fysio in de buurt en kwam op de website van Fysiotherapie van Beelen in Katwijk. Deze fysio bleek gespecialiseerd te zijn in achillespeesklachten, onder meer door shockwave therapie.

Vooraf wist ik niet wat ik moest verwachten van de behandelingen, maar na twee behandelingen met shockwave therapie en enkele weken met spierversterkende oefeningen waren de klachten aanzienlijk verminderd. Bijzonder om zo’n boost in het herstelproces te ervaren. Inmiddels heb ik het hardlopen weer rustig opgebouwd en hoewel mijn achillespees de eerste kilometer nog wat stram aanvult, kan ik weer pijnvrij hardlopen. Ik kan de praktijk van Karin dan ook aanbevelen aan iedereen met dergelijke klachten.

Sietze de Leeuw

Mijn ervaring met shock wave therapie is louter positief te noemen. Ik had al een paar jaar last van mijn achillespees . En ook al een jaar het gevoel of er een ontsteking in zat. Sporten ging maar een kwartier en dan was het al weer klaar. Om de andere dag slecht kunnen lopen met flink wat pijn. Na een tip van een hardloper over shockwave therapie was ik nieuwsgierig. Het resultaat was al na 1 behandeling al positief mijn ontsteking gevoel in de achillespees was al weg. Na een tweede behandeling kreeg ik het advies om ook naar een podoloog te gaan voor zooltjes. En na de derde behandeling, die alle vrij pijnloos waren was ik klachten vrij. Ik zou iedereen die dezelfde klachten heeft als ik aanraden, om naar de fysiotherapie van beelen te gaan voor een shockwave therapie behandeling.

Andre van Velzen

Mijn klacht was een maand of 4 steeds meer pijn in de hiel bij wandelen en vooral ’s morgens en in de nacht als ik uit bed moest. Ik ben bij de praktijk gekomen door een tip van een collega die me mank zag lopen en bij uitleg van de klacht die ik had mij direct shockwave adviseerde bij deze praktijk waar hij veel profijt bij had. Mijn verwachting was zeker niet negatief naar de aanbeveling van mijn collega dus ik was ervan overtuigd dat de klacht te verhelpen was. De behandeling was pijnloos en ik voelde na 2 behandelingen al verschil dus ik ben zeer tevreden. Het resultaat is dat 90% vd kwaal verdwenen is en ik denk de laatste 10% moet slijten. Ik kan de praktijk en de behandeling zeker aanbevelen bij anderen.

Leo Verbeek

Mijn ervaring met shockwave,4 maanden lopen met pijn in mijn hiel van alles proberen. Het was al snel duidelijk ik had last van hielspoor en wat moest ik daar aan doen:nieuwe schoenen ,hieltjes in mijn schoen, koud water of op koude vloer gaan staan… Allemaal heel lief van mensen bedoeld die mij dit advies gaven, maar helpen deed het niet. Toen kwam mijn fysiotherapeut met het advies om eens een afspraak te maken voor shockwave hij wist dat fysiotherapie van Beelen dit kon. Ik wilde er graag vanaf dus afspraak gemaakt bij de eerste afspraak werd goed naar mijn klachten geluisterd en gekeken. De behandeling viel mij erg mee niet pijnlijk ook het intapen was een goed advies. Na 4 shockwave behandelingen loop ik weer pijnloos. Ik wil de behandeling aan een ieder aanbevelen die last heeft van hielspoor en ook de praktijk mensen die weten hoe je van de pijn af kan komen voor mij dus toppers.

Piet Freke

Ik had last van shinsplints / MTSS (mediaal tibiaal stress syndroom) klachten aan beide scheenbenen en heb hier zeker 6 maanden lang last van gehad. Na een lange rust periode waarna ik dacht weer fit te zijn kwam de blessure terug en ben ik op internet gaan zoeken naar behandel methodes en kwam bij shockwave therapie terecht. Ik ben toen gaan zoeken of er praktijken in de buurt waren die gebruik maken van shockwave therapie en deze praktijk was op leiden na de dichtsbijzijnde praktijk waar ik het snelst terecht kon.

Op internet had ik verschillende meningen en resultaten gezien en ben daardoor zonder verwachting maar wel met veel hoop naar de eerste afspraak gegaan. Daar werd al snel duidelijk dat het geen probleem was om de blessure weg te krijgen. Het doel van de behandeling was om te zorgen dat de blessure ook weg blijft!

De behandeling is voor mijn gevoel goed verlopen. Vanaf het eerste contact kreeg ik het gevoel dat mijn blessure serieus genomen werd. Er werd alles aan gedaan om mij zo snel mogelijk fit te krijgen zodat ik na 6 maanden weer kon voetballen. Het resultaat van de behandeling is nu dat ik weer pijnvrij op het veld sta!

Ik wil de praktijk zeker aanbevelen bij anderen. Er word serieus gekeken naar de blessure en wat de oorzaak is van de blessure.

J. De Vries